Weight-flow Contact Alap tréning

Weight-flow Contact Alap tréning

Az emberi kapcsolatok tréningje

Három napos folyamat kezdőknek és újrakezdőknek

Időpont: 2019. május 24-25-26.

péntek 16-20 óráig szombat 10-15 óráig vasárnap 10-16 óráig

A tréninget vezeti: Goda Gábor

Helyszín: Artus Stúdió, Budapest, XI. ker. Sztergova u. 1.

Bővebb információk: http://weight-flow.com

Ami vár rád: az három nap mozgás, fizikai gyakorlatok, érintésekben gazdag, valódi találkozások, és figyelmes jelenlét önmagad és társad, társaid felé. Megtapasztalhatod, hogyan működsz kapcsolataidban és azt hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy kapcsolataidat értékesnek éld meg. Megtapasztalhatod, hogy képes vagy teljes lényeddel érinteni, ölelni, bátran elesni és felállni, támaszt adni és azzal egyidőben megtámasztva lenni.

Ez az első három napos alkalom valószínűleg felkavar, felráz, sőt lehet, hogy kiborít. Ugyanakkor megerősít, felébreszt, változásra inspirál és tudatossá tesz. Ösztönöz, és egyben kulcsot is ad ahhoz, hogy minőségi életet élj, hogy minőségi kapcsolataid legyenek. 

A weight-flow contact folyamatai által olykor olyan falakat szakítunk át, melyeket szociális tabuk vagy egyéni traumák építettek.

A weight-flow contact Alap tréning nem igényel semmilyen előképzettséget. Bátran ajánljuk mindazoknak, akik jobbá akarják tenni kapcsolatukat önmagukkal, társaikkal, a világgal, valamint azoknak, akik nyitottak az újra, és azoknak is, akik zártak, de nyitni akarnak.

Változni fogunk, és ez hatással lesz környezetünkre is.

Mi a „weight-flow contact”: Egy mozgásra és fizikai kontaktusra épülő tréning, mely tényleges megtapasztalás útján segít megérteni és fejleszteni mindazt, ami egy dinamikus és harmonikus partneri viszony megteremtéséhez szükséges. Ilyen a támasz, a bizalom, az önállóság, a felelősség, a tolerancia és a kockázat. 

A tréning célja Megtapasztaljuk, hogy a dinamikus partneri viszony harmóniája a toleranciában, az adás-elfogadás egyensúlyában és a szükségszerűen felmerülő instabil helyzetek együttes megoldásában van. Megélhetjük, hogy egy dinamikus viszony olykor elkerülhetetlenül az egyensúly elvesztéséhez vezet, ami önmagában nem veszélyezteti a kapcsolatot, sőt lendületet adhat, hogy váratlan helyzetekben, ismeretlen utakon, kreatív módon kereshessük meg közös súlypontunkat és egyensúlyunkat. A harmónia nem passzív, nem merev és nem is veszélytelen. A tréning során megtanuljuk testünket adni és a másikét elfogadni, valamint érinteni, ölelni, bátran elesni és egymást elkapni. Megtapasztaljuk, hogyan lehet egyszerre támaszt adni és megtámasztva lenni. Így juthatunk el egy partneri viszonyban a „flow” élményig. 

A tréning eredménye Képesek leszünk egy energikus, játékos, toleráns és empatikus, azaz egy vitális, egészséges, egyensúlyra törekvő partneri viselkedésre és annak átadására. Változni fogunk, és ez hatni fog környezetünkre. A tréning során olykor olyan falakat szakítunk át, melyeket szociális tabuk vagy egyéni traumák építettek. 

A tréninget ajánljuk Mindazoknak a fiataloknak és időseknek (előképzettség nélkül is), akik jobbá akarják tenni kapcsolataikat. Azoknak, akik nyitottak az újra, és azoknak, akik zártak, de nyitni akarnak, és készek változni. Akik izgalmas, ugyanakkor harmonikus életre vágynak. Akik szívesen tanulnának bizalmon és elfogadáson alapuló mozgáskultúrát.