Goda Sára: Egy álom után (hárfakoncert)

 

Időpont: 2018. május 18. (péntek) 19.30

 

Helyszín: Artus Stúdió

 

Közreműködő zenészek:

Ács Dominika – fuvola

Dajka Martin – trombita

Kertész Endre – cselló

Mózes Zoltán – ütő

Papp Dávid - gitár

Philipp György – ének

 

További közreműködő művészek:

 Bakó Tamás – tánc

Hajdu Gáspár – animáció 

Kocsis Gábor – fénytervezés

Lajti Balázs – dokumentáció

Lukács Mihály – élő videó bejátszás

 

Házigazda:

Goda Gábor

  

Sari

 Fotót késztette: Goda Noa 

 

"Immár 15 éve folytatom hárfa tanulmányaimat. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója vagyok, jövőre diplomázom a Művész Master képzésen.
Az Egyetemen lehetőségem nyílik gyakorolni a hét minden napján, de végzett zenészként elengedhetetlen lesz, hogy saját koncerthárfám legyen. Egy ilyen mester hangszer igen drága, ezért egyelőre elérhetetlen számomra. Az egyetem megkezdésekor az volt az álmom, hogy a Zeneakadémia végeztével legyen saját professzionális hangszerem.
Ennek az első, teljes estés koncertemnek célja egyrészt, hogy művészkollégáim közreműködésével igazán kivételes zenei élményt nyújtsak, másrészt, hogy a koncert bevételével kiegészítsem azt, amit az évek alatt zenéléssel, tanítással, ösztöndíjakkal és családi segítséggel összegyűjtöttem, és végre meg tudjam venni az álmodott hárfát.
A koncerten művészbarátaim is fellépnek. Köszönöm nekik, hogy közreműködésükkel támogatnak. Elhangzanak hárfa szóló-, duó- és trióművek, illetve tánc- és vizuálművészek is közreműködnek, hogy látványban is gazdag élményt nyújtsunk.

Zenészként hiszem, hogy a zene meggyógyítja a lelket, megszépíti az emberek életét és jobbá teszi a világot. Ez a hivatásom."

(Goda Sára)

 

 

 

Program:

Oskar Böhme - Soirée de St.-Pétersbourgh

Benjamin Britten - Suite for Harp Op. 83

Arvo Pärt - My Heart’s in the Highlands

Máximo Diego Pujol - Suite Magica

Henriette Reniè - Ballade Fantastique

Wim Mertens - The Fosse

Fauré - Apres un reve

Astor Piazzolla - Libertango 

 


Jegyek vásárolhatók elővételben itt, illetve a koncert napján a helyszínen.

Jegy előfoglalás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">A korlátozott férőhely miatt a jegyelővétel vagy jegy előfoglalás ajánlott.