St. Fiacre ügy klub

 
A St. Fiacre ügy klubja az Artusban
 

 

 Belépő: 800 Ft

jegyfoglalás: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

St Fiacre ügy klub2

 
 
A St Fiacre ügy zenekar részben az Artus képzőművészeiből alakult, tagjai: Varga Virág-ének, Nádor Tibor – gitárok, Triznya Péter – basszus- és akusztikus gitár. Saját dalokat és feldolgozásokat játszanak a hatvanas évek ikonikus és alternatív zenéiből (Velvet Underground, Johnny Cash, Beatles) és kevésbé ismert kortárs előadóktól (Tinariwen, Lhasa de Sela, Angus and Julia Stone). A St Fiacre ügy Klub egy varieté-koncertkísérlet a gyárban, vendégelőadókkal és a házigazda zenekar koncertjével. Az érkezőket otthonos tér és Konferanszié Sanyi fogadja. A klub folyamatos kísérletezés zenével és más műfajokkal, beszélgetésekkel, irodalommal, nyitott forma, színház, koncert és nem utolsó sorban közösségi találkahely a téli hónapokban.
Az új év első klubestje: 2016. január 23. 18:00, Artus Stúdió

A tavalyi évadban megkezdett beszélgetéssorozatot folytatjuk, újdonság, hogy közös kísérletezésünkhöz tatai indián barátunk, Csendes Toll is csatlakozik, az est első felében ő beszélget majd vendégeivel. Az est második felében lendületes St Fiacre-koncert következik. A kellemes és szellemes közérzetről Sanyi Konferanszié gondoskodik, Kara Dávid vizuális fantáziákkal kényezteti a nagyérdeműt.


18.00 Kapunyitás

19.00 „Csendes Toll figyel” - Jász Attila beszélget vendégeivel

20.30 St Fiacre ügy zenekar koncertje

A koncert után Dj Bekő játszik


Az est létrehozói:

Kara Dávid - látvány

Jász Attila – Csendes Toll

St Fiacre ügy zenekar - Varga Virág, Nádor Tibor, Triznya Péter

Deák Sanyi - konferanszié

Dj Bekő - hangulat

Hubert Andrea - süt, pakol, gondoz

KG - fénytechnika

Szabó Gábor - hangosítás

Debreczeni Márton - házigazda