Weight-Flow Contact Alaptréning

Az emberi kapcsolatok tréningje
– 3 napos –

2021. október 1, 2. és 3.
A tréninget vezeti:
Goda Gábor
Helyszín: Artus Stúdió

Ami vár rád:

Ez az első három napos alkalom valószínűleg felkavar, felráz, sőt 
lehet, hogy kiborít. Ugyanakkor megerősít, felébreszt, változásra 
inspirál és tudatossá tesz. Ösztönöz, és egyben kulcsot is ad ahhoz, hogy minőségi életet élj, hogy minőségi kapcsolataid legyenek.

A három nap mozgás, fizikai gyakorlatok, érintésekben gazdag, valódi találkozások, és figyelmes jelenlét önmagad és társad, társaid felé.

Megtapasztalhatod, hogyan működsz kapcsolataidban és azt hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy kapcsolataidat értékesnek éld meg.

Megtapasztalhatod, hogy képes vagy teljes lényeddel érinteni, ölelni, bátran elesni és felállni, támaszt adni és azzal egyidőben megtámasztva 
lenni.

A tréninget ajánljuk:

mindazoknak a fiataloknak és időseknek, akik jobbá akarják tenni kapcsolataikat.

Azoknak, akik nyitottak az újra, és azoknak, akik zártak, de nyitni akarnak, és készek változni.

Akik izgalmas, ugyanakkor harmonikus életre vágynak.

Akik szívesen tanulnának bizalmon és elfogadáson alapuló mozgáskultúrát.

Mi a weight-flow contact: 

Egy mozgásra és fizikai kontaktusra épülő önismereti tréning, mely tényleges megtapasztalás útján segít megérteni és fejleszteni mindazt, ami egy dinamikus és harmonikus partneri viszony megteremtéséhez szükséges. Ilyen a támasz, a bizalom, az önállóság, a felelősség, a tolerancia és a kockázat.

A tréning célja:

hogy megtapasztaljuk, hogy a dinamikus partneri viszony harmóniája a toleranciában, az adás-elfogadás egyensúlyában és a szükségszerűen felmerülő instabil helyzetek együttes megoldásában van. Megélhetjük, hogy egy dinamikus viszony olykor elkerülhetetlenül az egyensúly elvesztéséhez vezet, ami önmagában nem veszélyezteti a kapcsolatot, sőt lendületet adhat, hogy váratlan helyzetekben, ismeretlen utakon, kreatív módon kereshessük meg közös súlypontunkat és egyensúlyunkat. A harmónia nem passzív, nem merev és nem is veszélytelen.

A tréning eredménye:

A tréning során megtanuljuk testünket adni és a másikét elfogadni, valamint érinteni, ölelni, bátran elesni és egymást elkapni. Megtapasztaljuk, hogyan lehet egyszerre támaszt adni és megtámasztva lenni. Így juthatunk el egy partneri viszonyban a „flow” élményig.

A weight-flow contact folyamatai által olykor olyan falakat szakítunk át, melyeket szociális tabuk vagy egyéni traumák építettek.

Változni fogunk, és ez hatással lesz környezetünkre is.

Bővebb információ

Jelentkezés