Csend és Weight-flow Contact elvonulás

Csend és Weight-flow Contact elvonulás

Az emberi kapcsolatok tréningje

Időpont: 2019. június 19 – 23.
A tréninget vezeti:
Goda Gábor – Beer Gyöngyi – Nagy Antal
Helyszín: Három Kincs Völgy
Ami vár rád:

Négy nap intenzív és mégis nyugodt önismereti munka vár rátok, ebből 3 és fél nap teljes csendben, szó nélkül. A hétköznapi gondok teljes kizárása, a természet közelsége és a csend által időt és teret adunk magunknak.

A szótlanságból fakadó egyre erősödő belső zaj, majd az azt követő belső csend fokozottan segíti a csapongó figyelem, a zavaró gondolatok és érzelmek megszelídítésének folyamatát.

Megtapasztalhatod, hogy képes vagy teljes lényeddel érinteni, ölelni, bátran elesni és felállni, támaszt adni és azzal egyidőben megtámasztva lenni.

Ez az elvonulás igazi kihívás. Fizikai, érzelmi és tudati mélyrepülés. A csendes tapasztalás hosszan kitartott folyama által a megszokott szerepek lassan értelmüket vesztik és szertefoszlanak, a mechanikus, rutinszerű cselekvések elmaradnak, ezáltal lehetőség nyílik, hogy találkozzatok önmagatokkal, és ebben egymást is segítsétek jelenléttel, figyelemmel, apró tettekkel. 

A tréninget ajánljuk:

mindazoknak a fiataloknak és időseknek, akik jobbá akarják tenni kapcsolataikat.

Azoknak, akik nyitottak az újra, és azoknak, akik zártak, de nyitni akarnak, és készek változni.

Akik izgalmas, ugyanakkor harmonikus életre vágynak.

Akik szívesen tanulnának bizalmon és elfogadáson alapuló mozgáskultúrát.

azoknak, akik voltak már 3 napos Alap tréningen

Mi a weight-flow contact: 

Egy mozgásra és fizikai kontaktusra épülő önismereti tréning, mely tényleges megtapasztalás útján segít megérteni és fejleszteni mindazt, ami egy dinamikus és harmonikus partneri viszony megteremtéséhez szükséges. Ilyen a támasz, a bizalom, az önállóság, a felelősség, a tolerancia és a kockázat.

A tréning célja:

hogy megtapasztaljuk, hogy a dinamikus partneri viszony harmóniája a toleranciában, az adás-elfogadás egyensúlyában és a szükségszerűen felmerülő instabil helyzetek együttes megoldásában van. Megélhetjük, hogy egy dinamikus viszony olykor elkerülhetetlenül az egyensúly elvesztéséhez vezet, ami önmagában nem veszélyezteti a kapcsolatot, sőt lendületet adhat, hogy váratlan helyzetekben, ismeretlen utakon, kreatív módon kereshessük meg közös súlypontunkat és egyensúlyunkat. A harmónia nem passzív, nem merev és nem is veszélytelen.

A tréning eredménye:

A tréning során megtanuljuk testünket adni és a másikét elfogadni, valamint érinteni, ölelni, bátran elesni és egymást elkapni. Megtapasztaljuk, hogyan lehet egyszerre támaszt adni és megtámasztva lenni. Így juthatunk el egy partneri viszonyban a „flow” élményig.

A weight-flow contact folyamatai által olykor olyan falakat szakítunk át, melyeket szociális tabuk vagy egyéni traumák építettek.

Változni fogunk, és ez hatással lesz környezetünkre is.

Bővebb információ

Jelentkezés