Artus Lakók kiállítása

Így alkotunk mi – Sinkovics Ede és Varga Virág az Artus Stúdió képzőművészei kalauzolnak az Artus Lakók kiállításán a Kapcsolótérben
Révész Emese szubjektív tárlatbemutatója:
Kiállítók:
Andrási Edina, Bálint Ádám, Csató József, Fischer Balázs, Forrai Ferenc, Király Gábor, Knyihár Bence, Nagy Géza, Nádor Tibor, Rabóczky Judit, Sinkovics Ede, Varga Virág


cím

A kép kiemelt címe

Az Artus Stúdió egy nyitott, sokszínű szellemi és alkotóműhely, emberek, gondolatok, művészeti ágak találkozásának helye, ahol az összművészeti, performatív fókuszú társulat mellett 12 műteremben alkotnak képzőművészek, az Artus Lakók, e jelen kiállítás létrehozói.

Az elmúlt év különös, magányos/ online alkotásai találkoznak most egymással, remélhetjük, hogy az egyedüllét korát most a találkozások megújult, sóvárgó ideje követi.

A legfontosabb az Artus-ban az a kreatív energia, amely alkotások létrehozásán túl olyan embert előfeltételez, aki teremtő erővel rendelkezik és képes – elsősorban a saját életét – alkotó módon irányítani. A kreativitás valójában életenergia. (Goda Gábor – az Artus alapítója)

Megnyitó:
2021. február 23. / 18.00 / Online

A kiállítást megnyitotta:
Nádor Tibor