Human Turn 2024 / Művészetek Völgye


2024. július 22-én és 23-án
Kapolcson a SzimBio udvarban
Találkozó: 15:00 órakor

Forduljunk együtt, hogy kapcsolódjunk!
forduljunk körbe
egy óra alatt
egyszer
együtt

Egy olyan világméretű találkozáson, egy közös mozdulat megszületésén dolgozunk, mely által megélhetjük és tudatosíthatjuk, hogy minden pillanatban kapcsolódunk egymáshoz.
Minden döntésünkkel, minden mozdulatunkkal hatunk egymásra és a világra.
A HumanTurn / egy – óra – fordulat egyszerre személyes és közösségi mozdulat – meditáció, amely erősíti tudatosságunkat és felelősségünket emberségünkben.

A HumanTurn eseményét Goda Gábor 2010-es Egy – Nap – Fordulata indította el. “Álltam egy hegyen és lassan megfordultam a tengelyem körül.
Egyszer körbefordultam.
Körbefordultam egyetlen egyszer, de egy nap, azaz 24 óra alatt. Annyi idő alatt, mint ahogy a Föld fordul meg a tengelye körül. Egy napot álltam egy helyben, lassan mozdulva, fordulva, összehangolódva, eggyé válva a Földdel. Ezt a fordulatot többször meg kell majd tennem. Föld különböző pontjain, természetben és talán nagyvárosok forgalmas terein is. Tudom, hogy később már nem egyedül kell fordulnom.”

Gábor eddig négy alkalommal tette meg a 24 órás HumanTurn fordulatát, melynek személyes tapasztalatairól itt olvashatsz.

Most egy egyórás közös mozdulatra, körbefordulásra invitálunk benneteket, egymásra és a Földre hangolódva. Mivel nem tudni, milyen időt szán nekünk aznap a természet, napsütést, vagy netán esőt, készülj legalább egy kalappal.
Találkozó és felkészítés: 2024. július 22 és 23-án: 15:00
Forgás: 20245. július 22 és 23-án: 16:00-17:00
Megosztás 2024. július 22 és 23-án: 17:00-18:00

Bővebben: https://humanturn.com/
További programok: weight-flow.com


Várunk szeretettel!