UH – Fest

UH Fest 2019, harmadik nap // day three

Fiesta En El Vacio
http://uh.hu/artists/fiesta-en-el-vacio.html
John Bence
http://uh.hu/artists/john-bence.html
Papiro
http://uh.hu/artists/papiro.html
Dorota: Solar The Monk
http://uh.hu/artists/dorota.html

Az UH Fest egyike azon ritka magyarországi eseményeknek, melyet a kalandvágy vezérel: új utakat, kifejezésmódokat kereső zenészek és a felfedezésekre, meglepetésekre nyitott közönség találkozóhelye. 2001 óta számos fesztivál és egyszeri koncert alkalmával több mint ötven ország sok száz zenészét, valamint több tucat hazai tehetséget léptettük fel.

Mind a fesztiválok, mind az egyestés koncertek esetében különös hangsúlyt fektetünk a nem konvencionális megközelítések és egyedi, nemzeti színterek bemutatására, melyeket gyakran hagynak figyelmen kívül a helyi médiumok és a nagy tömegfesztiválok szervezői. Alapelvünk, hogy a programok összeállításakor átlépjük a szorosan vett műfaji határokat; hogy akár eltérő stílusú és hangvételű előadókat állítsunk egymás mellé; hogy párbeszédeket indítsunk a zenéről.

Sikerként könyveljük el, ha a közönség valamennyi tagjának megadhatjuk a felfedezés örömét, hogy rendezvényeinken akaratlanul is találkozik olyan zenével, ami addig a radar alatt maradt számára. Mélyen hiszünk abban, hogy az ilyen típusú felfedezés, a kultúrák közötti párbeszéd — legyen az akár nemzeti vagy szubkultúrák közötti — kivételes közösségteremtő erővel bír, inspiratív közeget teremt és nem utolsósorban egy újfajta öröm forrása lehet.

Az UH Fest, UH Est és UH Demo események szervezője a non-profit alapon, önkéntesek segítségével működő Ultrahang Alapítvány

Ha szeretnéd támogatni az alapítványunkat, kattints a lenti gombra. Minden adományért nagyon hálásak vagyunk.

szervezők és kurátorok
Nun András, Puskár Krisztián, Rónai András, Lucia Udvardyova, Wessenauer Veszna

Bővebben:
http://uh.hu
https://vimeo.com/uhfest