Jegyvásárlás

JEGYVÁSÁRLÁS
  • Teljesárú jegyet online elővásárlással vagy az előadás napján – amennyiben van még szabad hely – a helyszínen lehet megvenni.
  • Kedvezményes jegyeket (diák, nyugdíjas) korlátozott számban tudunk biztosítani. Igényeteket az artus.studio@gmail.com e-mail címen tudjátok jelezni. Ezt követően, egy emailben küldött linken keresztül online vásárlásként a már kedvezményes áron lehet megvenni a jegyeket az előadás dátumától függően 1-2 napig.
    FONTOS: a kedvezményes vásárlói link megérkezése még nem biztosítja a helyedet az előadáson és nem jogosít belépésre, illetve nem vehető át az előadás napján a jegypénztárban. Kizárólag online lehet megvásárolni az emailben jelzett határidőig. Amennyiben a lefoglalt jegylinkkel nem vásárolsz a megadott határidőig, úgy a jegyrendszer feloldja és teljes árú jegyként értékesíthető. A kedvezményre való jogosultság igazolása szükséges a helyszínen.
  • A jegyek PDF formátumban letölthetők, kinyomtatni nem szükséges, de telefonon, vagy egyéb eszközön bemutatni igen. Belépés a jegyen található QR kód beolvasása után lehetséges.

Ha nem kapsz visszaigazolást online vásárlásodról, vagy a vásárlás során hibát észlelsz, keresd az INTERTICKET KFT.-T ezeken az elérhetőségeken: https://www.jegy.hu/articles/557/kapcsolat