A test misztériuma – Cipolla Collectiva / testtudati workshop és táncelőadás

2024. április 20.
15:00
Helyszín: Artus Stúdió
(20:00-21:00 Előadás interaktív kapcsolódási lehetőségekkel.
Az előadás hozzájárulással támogatható, javasolt összeg 4.500 Ft.)

‘Beavatás egy láthatón túli világba’Ki lehet-e tapintani két ember kapcsolatát?Várunk szeretettel áprilisban egy testtudati workshopra és egy táncelőadásra.15:00-18:00


Tajcsi, csikung, kungfu és kortártánc gyakorlatokon keresztül kapcsolódunk önmagunkhoz, illetve páros és csoportos gyakorlatokon keresztül egymáshoz. A foglalkozást élőzene kísérni majd, hangtálak rezdülnek, gitár és ének teremti meg az atmoszférát a mozgáshoz.
A részvételhez előzetes tánc képzettség nem szükséges.

20.00-21.00
Előadás interaktív kapcsolódási lehetőségekkel. A részvétel regisztrációhoz kötött a cipollacollectiva@gmail.com email címen, mert a férőhelyek száma limitált.A workshop és az előadás külön- külön is látogatható.A workshop ára 15.000 Ft, amely tartalmazza az előadást is.


Az előadás hozzájárulással támogatható, javasolt összeg 4.500 Ft.Az eladásròl egyperces ízelítő: https://youtu.be/8JIctXbVB4g?si=x73k_FsrtelbB3VLGergye Krisztián visszajelzése a legutolsó, budapesti előadásunk után, igazán megtisztelő:“Nagyon-nagyon finom, érzékeny szeánszon vehettem részt! Szeánsz igen, mert ezoterikus is meg transzcendens is, meg mágia is, de nem olyan közhelynyammogással telített álpatetikus nyáladzás, amitől émelyegni szoktam , hanem ha lehet ilyet mondani, olyan természetesen hétköznapi -már ha ezt a fajta belső figyelmet és lélekgyógyítást mernénk a hétköznapjaink részévé tenni- esemény , vagy nevezzük kb. egy órára kiterjesztett pillanatnak, vagy időmegállításnak, nem! legyen inkább lassítás, mert hogy ez a nagyon is követhető energiafolyam, soha meg nem szakad. És még nevetni is beleférne, ha közben nem az ember aktuálisan hozott nyavalyáinak az elgyászolására és elengedésére is alkalmas temetési szertartás lenne. Frissülés, ami egy kis hétköznapi újjászületés, nem nagyzol, hanem történés, attól is hétköznapi, hogy valóban megtörténik. Két gyönyörű ember, két gyönyörű test, az Abramovic-i provokatív testkapu energetikai leképezése, amin ha átlépsz, végre te is szépnek érezheted magad a létezésed valóságában.”


Alkotó-előadók: Mikó Dávid és Nagy Csilla
Alkotótárs: Sándor Anna
Zeneszerző: Lukács László
Jelmez: G. Szabó Zsuzsanna
Fény: Bod Ádám
Produkciós menedzser: Hodován MargitAz előadás létrehozását az Imre Zoltán Program támogatta.
Az előadás továbbjátszását az NKA támogatja.